Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelín v listovém těstě

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
876 kalorií 7.0g cukrů 4.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném válu na slabší plát. Rozdělíme jej na 4 čtverce a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý Hermelín a jeho povrch posypeme pórkem. Rozšleháme žloutek. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až je povrch zlatavý.


Přidat na Pinterest
kaccka

08. 11. 2009, Recept navštíven: 2387x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá hermelínová pochuťka

21. 01. 2017, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře