Hermelín v listovém těstě

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

876 kalorií
7.0g cukrů
4.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném válu na slabší plát. Rozdělíme jej na 4 čtverce a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý Hermelín a jeho povrch posypeme pórkem. Rozšleháme žloutek. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až je povrch zlatavý.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrá hermelínová pochuťka

21. 01. 2017, 19:31

Chybí obrázek
hermelín je výborný a chutný

25. 01. 2019, 20:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.