Hermelínové suflé
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
916
kalorií
2.0g
cukrů
68.0g
tuků
51.0g
bílkovin
Příprava
Trochou másla vymažeme 4 zapékací menší nádobky. Zbylé máslo rozpustíme v pánvi, vsypeme mouku a minutku mícháme. Přiléváme mléko a za stálého míchání necháme ztuhnout, pár minut povaříme. Pak vmícháme na kousky nakrájený hermelín a nastrouhaný parmazán, pažitku a 4 žloutky. Osolíme a opepříme. Všechny bílky vyšleháme dotuha a vmícháme je k sýrové směsi. Tu rozdělíme do nádobek a dáme do rozehřáté trouby na 200°C zapéct asi 12 - 15 minut.
BEZ10. 06. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.