Hnízdečka
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso z kotlet si naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a z každé strany zprudka opečeme na oleji. Vyndáme z pánve, položíme na desku a kolem kotlet si uděláme tunýlek ze sýru tak, aby uprostřed vzniklo místečko na volské oko. Pak je zpět položíme do pánve vedle sebe tak, aby kolem nich bylo co nejméně místa a vajíčko nemělo kam utíkat, než se srazí. Přikryjeme poklicí a na malém stupni necháme dojít, až se vajíčka zcela zatáhnou, zhruba 15-20 minut, můžeme, ale nemusíme přidat malinko vody, asi půl deci, abychom měli jistotu, že se maso v klidu dodělá.
Jako příloha jsou dobré hranolky, americké brambory a nějaký zeleninový salát, popřípadě obloha.
21. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 07. 01. 2017, 14:19

dušanka 12. 07. 2017, 16:08

Svetlana 23. 03. 2018, 19:33

hanka 20. 12. 2018, 20:02

majka 21. 02. 2019, 19:56
OmniOcas 10. 05. 2010, 21:15