![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Holeček
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1124
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, zalijeme vodou, okmínujeme, osolíme a uvaříme doměkka. Sádlo si rozpustíme, zpěníme na něm nadrobno nasekanou cibuli, když je cibule zpěněná, přidáme překrájené zelí, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Brambory i zelí scedíme a scezenou vodu uchováme. Brambory rozmačkáme, přidáme zelí, zředíme scezenou vodou, přimícháme utřený česnek se solí.
Beruska6425. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.