Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Hovězí bifteky se zeleným pepřem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1560 kalorií, 0.0g cukrů, 105.0g tuků, 168.0g bílkovin

Příprava

Maso osušíme kuchyňským papírem. Na pánvi rozehřejeme olej, hovězí prudce opečeme po obou stranách. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme na nahřátý talíř a uchováváme horké. Připečeniny na pánvi rozředíme brandy a hovězím vývarem. Maso vrátíme zpět a necháme dopéct v troubě. Poté maso opět vyjmeme a vložíme zelený pepř, rozmícháme smetanu a dobře, ale krátce provaříme. Maso podáváme přelité vzniklou omáčkou a zapékanými bramborami.

Jana Langrová

30. 01. 2011, Recept navštíven: 1986x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí biftek na barevném pepři

Hovězí biftek na barevném pepři

Hovězí bifteky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Naklepeme je pouze klouby rukou, aby se neporušila jeji...

Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Maso osušíme kuchyňským papírem. Na pánvi rozehřejeme olej, hovězí prudce opečeme po obou stranách. Maso os...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí bifteky se zeleným pepřem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře