Hovězí bifteky se zeleným pepřem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1560
kalorií
0.0g
cukrů
105.0g
tuků
168.0g
bílkovin
Příprava
Maso osušíme kuchyňským papírem. Na pánvi rozehřejeme olej, hovězí prudce opečeme po obou stranách. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme na nahřátý talíř a uchováváme horké. Připečeniny na pánvi rozředíme brandy a hovězím vývarem. Maso vrátíme zpět a necháme dopéct v troubě. Poté maso opět vyjmeme a vložíme zelený pepř, rozmícháme smetanu a dobře, ale krátce provaříme. Maso podáváme přelité vzniklou omáčkou a zapékanými bramborami.
Jana Langrová30. 01. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.