Chybějící obrázek

Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1560 kalorií
0.0g cukrů
105.0g tuků
168.0g bílkovin


Příprava

Maso osušíme kuchyňským papírem. Na pánvi rozehřejeme olej, hovězí prudce opečeme po obou stranách. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme na nahřátý talíř a uchováváme horké. Připečeniny na pánvi rozředíme brandy a hovězím vývarem. Maso vrátíme zpět a necháme dopéct v troubě. Poté maso opět vyjmeme a vložíme zelený pepř, rozmícháme smetanu a dobře, ale krátce provaříme. Maso podáváme přelité vzniklou omáčkou a zapékanými bramborami.

přidejte na:
Jana Langrová

30. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi