Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Hovězí bifteky se zeleným pepřem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1560 kalorií 0.0g cukrů 105.0g tuků 168.0g bílkovin

Příprava

Maso osušíme kuchyňským papírem. Na pánvi rozehřejeme olej, hovězí prudce opečeme po obou stranách. Maso osolíme, opepříme, vyjmeme na nahřátý talíř a uchováváme horké. Připečeniny na pánvi rozředíme brandy a hovězím vývarem. Maso vrátíme zpět a necháme dopéct v troubě. Poté maso opět vyjmeme a vložíme zelený pepř, rozmícháme smetanu a dobře, ale krátce provaříme. Maso podáváme přelité vzniklou omáčkou a zapékanými bramborami.


Jana Langrová

30. 01. 2011, Recept navštíven: 2143x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře