Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí guláš z tlakáče

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2585 kalorií 1.0g cukrů 2.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na malé kousky. Omyté maso nakrájíme na kostky. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a maso. Na velkém plameni za stálého míchání opékáme tak dlouho, dokud se tuk nezačne oddělovat od masa. Přidáme česnek, promícháme a vše posypeme kořením a paprikou. Opět promícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso téměř potopené. Přidáme lžíci hořčice a hrnec uzavřeme. Na malém plameni dusíme do změknutí masa. V troše studené vody rozmícháme mouku a guláš zahustíme. Omáčku provaříme a odstavíme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařenými těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Podle chuti si můžete přidat i čili papriku.


Přidat na Pinterest
JanaB

18. 03. 2013, Recept navštíven: 2747x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na gulaš z tlakaču

08. 02. 2016, 10:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gulas s vybornou chutou

20. 03. 2016, 22:21

Přidat komentář

Facebook komentáře