Hovězí kližka s hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
600
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
43.0g
bílkovin
Příprava
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova a přidáme maso, které osmahneme ze všech stran. Přidáme sůl, mexické koření a oloupaný, na drobno nasekaný česnek. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Poté přidáme hrášek, krátce podusíme a šťávu zahustíme jíškou. Krátce povaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB26. 09. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.