Hovězí kližka s hráškem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

600 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
43.0g bílkovin


Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova a přidáme maso, které osmahneme ze všech stran. Přidáme sůl, mexické koření a oloupaný, na drobno nasekaný česnek. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Poté přidáme hrášek, krátce podusíme a šťávu zahustíme jíškou. Krátce povaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

přidejte na:
JanaB
JanaB

26. 09. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.