Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí kližka se smetanou a koprem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 25min 1h 30min
Nutriční hodnoty
342 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Kližku nakrájíme na plátky, naklepeme a na másle je z jedné strany krátce opečeme. Obrátíme, přiklopíme poklicí a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy přidáme vegetu, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně, provaříme, dochutíme solí, koprem a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

11. 11. 2013, Recept navštíven: 2047x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Recept dobrý, ale co dcera je ke všem chorobám ještě na bezlepkové dietě, hladkou mouku postupně z kuchyně vytlačuji. Pokud dávám smetanu, někdy ani není potřeba dalšího zahuštění, tady asi ano, ale dávám tedy škrob. A dokonce nepoužívám ani Solamyl (přitomnost solaninu, pochybuji, že se výrobce zabývá kontrolou nazelenalých brambor, jak jsem četla...) takže kukuřičný - Maizenu, čekám ovšem, co zas najdou tam - modifikaci?
Přidané ingredience: Škrobová moučka

11. 11. 2013, 09:36

planeta
Restaurant_star
koprovka je u nás velmi oblíbená, do smetany přidávám pro barvu a chuť jeden vaječný žloutek
Přidané ingredience: žloutek

04. 11. 2014, 15:33

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Hovězí klišku takto připravuji i já, ale nedáívám tam kopr

03. 12. 2014, 11:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept výborný

13. 12. 2015, 12:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

01. 06. 2016, 12:30

Přidat komentář

Facebook komentáře