Hovězí kližka se smetanou a koprem

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
1h 25min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

342 kalorií
0.0g cukrů
25.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Kližku nakrájíme na plátky, naklepeme a na másle je z jedné strany krátce opečeme. Obrátíme, přiklopíme poklicí a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy přidáme vegetu, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně, provaříme, dochutíme solí, koprem a odstavíme.

přidejte na:
JanaB

11. 11. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
Recept dobrý, ale co dcera je ke všem chorobám ještě na bezlepkové dietě, hladkou mouku postupně z kuchyně vytlačuji. Pokud dávám smetanu, někdy ani není potřeba dalšího zahuštění, tady asi ano, ale dávám tedy škrob. A dokonce nepoužívám ani Solamyl (přitomnost solaninu, pochybuji, že se výrobce zabývá kontrolou nazelenalých brambor, jak jsem četla...) takže kukuřičný - Maizenu, čekám ovšem, co zas najdou tam - modifikaci?
Přidané ingredience: Škrobová moučka

11. 11. 2013, 09:36

Chybí obrázek
koprovka je u nás velmi oblíbená, do smetany přidávám pro barvu a chuť jeden vaječný žloutek
Přidané ingredience: žloutek

04. 11. 2014, 15:33

Chybí obrázek
Hovězí klišku takto připravuji i já, ale nedáívám tam kopr

03. 12. 2014, 11:42

Chybí obrázek
recept výborný

13. 12. 2015, 12:59

Chybí obrázek
chutný recept

01. 06. 2016, 12:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.