Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky s libečkem a anglickou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 30min
Nutriční hodnoty
598 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu a libeček na nudličky a oloupaný česnek na plátky. Cibuli usmažíme na oleji do zlatova, přidáme nakrájenou anglickou slaninu a krátce jí opečeme. Přidáme maso, přiklopíme poklicí a necháme maso pustit šťávu. Po chvíli maso obrátíme, přidáme česnek, libeček, hořčici a bujón. Maso dusíme nejprve ve vlastní šťávě, poté podle potřeby podléváme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Podáváme s vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 04. 2013, Recept navštíven: 1829x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

31. 01. 2016, 17:44

Přidat komentář

Facebook komentáře