Hovězí plátky s libečkem a anglickou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
598
kalorií
0.0g
cukrů
56.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu a libeček na nudličky a oloupaný česnek na plátky. Cibuli usmažíme na oleji do zlatova, přidáme nakrájenou anglickou slaninu a krátce jí opečeme. Přidáme maso, přiklopíme poklicí a necháme maso pustit šťávu. Po chvíli maso obrátíme, přidáme česnek, libeček, hořčici a bujón. Maso dusíme nejprve ve vlastní šťávě, poté podle potřeby podléváme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Podáváme s vařeným bramborem.
JanaB04. 04. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.