Hovězí plátky z tlakáče
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1032
kalorií
3.0g
cukrů
58.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře obalíme v hladké mouce. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a plátky masa na něm dozlatova opečeme. Potom je pokapeme sójovou omáčkou a zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Uvedeme do varu, zamícháme a hrnec uzavřeme. Dusíme do změknutí masa, dle potřeby podlijeme vodou. Na závěr dušení musí být šťáva hustá. Podáváme s bramborovou kaší.
JanaB17. 01. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.