Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky z tlakáče

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1032 kalorií 3.0g cukrů 58.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře obalíme v hladké mouce. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a plátky masa na něm dozlatova opečeme. Potom je pokapeme sójovou omáčkou a zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Uvedeme do varu, zamícháme a hrnec uzavřeme. Dusíme do změknutí masa, dle potřeby podlijeme vodou. Na závěr dušení musí být šťáva hustá. Podáváme s bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
JanaB

17. 01. 2013, Recept navštíven: 1673x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne šťavnate chutne

12. 03. 2016, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře