Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrníčkové lívance

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

2187 kalorií, 9.0g cukrů, 62.0g tuků, 52.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Všechno zamícháme kvedlačkou a necháme v teple pod utěrkou kynout. Lívanečník vytřeme lehce olejem a pečeme lívanečky. Hotové lívance potřeme rozpuštěným máslem a namočíme do skořicového cukru nebo mažeme marmeládou.

sigr

25. 04. 2010, Recept navštíven: 6159x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hrníčkové lívance

Hrníčkové lívance

Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Všechno zamícháme kvedlačkou a necháme v teple pod utěrkou ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrníčkové lívance Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře