Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Husí játra s lokšemi

Husí játra s lokšemi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
1932 kalorií 2.0g cukrů 57.0g tuků 111.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky uvaríme v šupke. Studené po ošupaní nastrúhame, pridáme vajce, múku, posolíme a vypracujeme na tuhe cesto. Rozdelíme ho na 8 kúskov, vyvaľkáme do tvaru placky a pečieme, ako sa pečú lokše, z oboch strán na suchej, mierne horúcej platni sporáka (môžeme ich piecť aj na plechu alebo panvici). Upečené namáčame v husacej šťave (výpeku) a na ne nanesieme rozotretú husaciu pečeň. Posypeme orechmi a opatrne zvinieme.

Bulb Tip k receptu

Podávame horúce so zeleninovým šalátom, alebo kyslou surovou kapustou. Zapíjame bielym vínom.


Jozef

24. 07. 2010, Recept navštíven: 2448x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře