Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italská tagliata ze špičky svíčkové

Obtížnost Čas přípravy
6h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 6h 5min
Nutriční hodnoty
670 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 81.0g bílkovin

Příprava

Rozpálíme pánev a namarinovanou svíčkovou v oleji a rozmarýnu opečeme zprudka ze čtyř stran cca 1,5 minuty. Následně necháme na minutu odležet. Poté nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a poklademe na ochucený salát z rukoly a balsamica, soli a pepře. Navrch naškrábáme parmazán a podáváme.


Přidat na Pinterest
Chefparade

02. 04. 2012, Recept navštíven: 2193x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre jedlo

09. 04. 2016, 18:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystam sa vyskúšať

05. 05. 2016, 10:08

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí perfektne

14. 11. 2017, 10:59

Přidat komentář

Facebook komentáře