Italská tagliata ze špičky svíčkové

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

6h 0min
Čas vaření
5min

Celkový čas

6h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

670 kalorií
0.0g cukrů
38.0g tuků
81.0g bílkovin


Příprava

Rozpálíme pánev a namarinovanou svíčkovou v oleji a rozmarýnu opečeme zprudka ze čtyř stran cca 1,5 minuty. Následně necháme na minutu odležet. Poté nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a poklademe na ochucený salát z rukoly a balsamica, soli a pepře. Navrch naškrábáme parmazán a podáváme.

přidejte na:
Chefparade

02. 04. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobre jedlo

majka 09. 04. 2016, 18:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chystam sa vyskúšať

hanka 05. 05. 2016, 10:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutí perfektne

Svetlana 14. 11. 2017, 10:59

Přidat komentář