Jablečné jáhly
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
896
kalorií
50.0g
cukrů
4.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Jáhly uvaříme podle návodu v osolené vodě. Jablka oloupeme, nakrájíme na kostky a dusíme doměkka. Poté rozmixujeme a smícháme s uvařenými jáhly. Rozinky namočíme ve vodě. Mrkev oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme ke kaši. Pokud je kaše příliš hustá, naředíme vodou z dušených jablek. Kaši ozdobíme rozinkami, mandlemi, skořicí a javorovým sirupem.
Tip k receptu
Mandle můžeme nasucho opražit na pánvi.
sonizna04. 09. 2015
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.