Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečné koblížky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1980 kalorií, 100.0g cukrů, 84.0g tuků, 30.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, přidáme jablka a dusíme je asi 10 minut. Mezitím ve zbylém másle dozlatova osmažíme strouhanku, kterou pak necháme vychladnout. Vmícháme do ní rozšlehaná vejce, cukr, skořici, citronovou kůru a nakonec vychladlá podušená jablka. Promícháme a vytvoříme těstíčko. Z něj tvarujeme koblížky, které obalujeme ve strouhance a smažíme ve středně rozehřátém oleji dozlatova. Vyjmeme, necháme okapat na papírové utěrce a sypeme skořicí a cukrem.

jarmilauhlirova

03. 12. 2012, Recept navštíven: 1670x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečné koláčky s karamelovým přelivem

Jablečné koláčky s karamelovým přelivem

Mouku smícháme s Herou, hladkou moukou a 70 g cukru. Uhněteme pevné těsto, které rozdělíme na dílky a namač...

Jablečné koblížky

Jablečné koblížky

Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, přidáme jablka a dusím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečné koblížky Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi podobní koblihy děláme doma, jsou opravdu výborné

22. 12. 2012, 23:31

Přidat komentář
planeta
Ta fotografie ale s receptem nemá nic společného(i když je super),tyto koblížky podle receptu vypadají jistě jinak

planeta 20. 03. 2014, 06:35

Facebook komentáře