Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečné koblížky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1980 kalorií 100.0g cukrů 84.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, přidáme jablka a dusíme je asi 10 minut. Mezitím ve zbylém másle dozlatova osmažíme strouhanku, kterou pak necháme vychladnout. Vmícháme do ní rozšlehaná vejce, cukr, skořici, citronovou kůru a nakonec vychladlá podušená jablka. Promícháme a vytvoříme těstíčko. Z něj tvarujeme koblížky, které obalujeme ve strouhance a smažíme ve středně rozehřátém oleji dozlatova. Vyjmeme, necháme okapat na papírové utěrce a sypeme skořicí a cukrem.


Přidat na Pinterest
jarmilauhlirova

03. 12. 2012, Recept navštíven: 2101x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi podobní koblihy děláme doma, jsou opravdu výborné

22. 12. 2012, 23:31

Přidat komentář
planeta
Ta fotografie ale s receptem nemá nic společného(i když je super),tyto koblížky podle receptu vypadají jistě jinak

planeta 20. 03. 2014, 06:35

Facebook komentáře