Jablečný moučník
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2306
kalorií
201.0g
cukrů
44.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Ze žloutků, cukru, mouky a přidaného sněhu z 6 bílků vyšleháme piškot. Na plech si připravíme alobal, na něj poklademe nastrouhaná jablka a zalijeme připraveným piškotem. Den předem si uvaříme kondenzované mléko dvě hodiny ve vodě a necháme do druhého dne vychladnout. Upečený piškot necháme vychladit, převrátíme, aby jabka byla nahoře a sundáme alobal. Otevřeme mléko, přidáme máslo a dobře rozmícháme. Připravený krém natřeme na jablka a vše zalijeme čokoládovou polevou. Necháme dobře vychladit a podáváme.
Dobrou chuť.
21. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.