Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečný moučník

Jablečný moučník
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2306 kalorií, 201.0g cukrů, 44.0g tuků, 50.0g bílkovin

Příprava

Ze žloutků, cukru, mouky a přidaného sněhu z 6 bílků vyšleháme piškot. Na plech si připravíme alobal, na něj poklademe nastrouhaná jablka a zalijeme připraveným piškotem. Den předem si uvaříme kondenzované mléko dvě hodiny ve vodě a necháme do druhého dne vychladnout. Upečený piškot necháme vychladit, převrátíme, aby jabka byla nahoře a sundáme alobal. Otevřeme mléko, přidáme máslo a dobře rozmícháme. Připravený krém natřeme na jablka a vše zalijeme čokoládovou polevou. Necháme dobře vychladit a podáváme.
Dobrou chuť.

jessynka

21. 04. 2010, Recept navštíven: 3513x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečný moučník

Jablečný moučník

Ze žloutků, cukru, mouky a přidaného sněhu z 6 bílků vyšleháme piškot. Na plech si připravíme alobal, na ně...

Jablečný moučník s kokosem

Jablečný moučník s kokosem

Jablka nahrubo nastrouháme, přidáme cukr, vejce, olej. Přilijeme mléko a nakonec přidáme prášek do pečiva s...

Jablečný mošt pasterizovaný

Jablečný mošt pasterizovaný

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET lá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečný moučník Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře