Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jablečný moučník

Jablečný moučník

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2306 kalorií 201.0g cukrů 44.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Ze žloutků, cukru, mouky a přidaného sněhu z 6 bílků vyšleháme piškot. Na plech si připravíme alobal, na něj poklademe nastrouhaná jablka a zalijeme připraveným piškotem. Den předem si uvaříme kondenzované mléko dvě hodiny ve vodě a necháme do druhého dne vychladnout. Upečený piškot necháme vychladit, převrátíme, aby jabka byla nahoře a sundáme alobal. Otevřeme mléko, přidáme máslo a dobře rozmícháme. Připravený krém natřeme na jablka a vše zalijeme čokoládovou polevou. Necháme dobře vychladit a podáváme.
Dobrou chuť.


jessynka

21. 04. 2010, Recept navštíven: 3681x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře