Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jahodový salát

Jahodový salát

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
376 kalorií 10.0g cukrů 30.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Zmrzlé jahody překrájíme a promícháme s cukrem. Pomeranč oloupeme a ostrým nožem z něj nakrájíme tenké výseče (filé). Pracujeme nad miskou s jahodami, abychom zachytili šťávu. Jablko opláchneme, očistíme a nakrájíme na kostičky, přidáme k jahodám i s oloupaným a na kolečka nakrájeným banánem, promícháme a dochutíme citrónovou šťávou. Salát necháme krátce vychladit. Podáváme jej se smetanou nebo šlehačkou jako sváteční dezert nebo jako slavnostní přílohu k pečené drůbeži.


linkinkatka

19. 11. 2009, Recept navštíven: 1717x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Není zbytečné nechat salát vychladit,když tam jsou ty zmrzlé jahody?A jak se asi ty zmrzlé jahody krájí?Je tu velké riziko úrazu.Použiju raději čerstvé a pak vychladím.

tepito 31. 01. 2010, 07:14

Facebook komentáře