Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrové posúchy

Játrové posúchy
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1808 kalorií, 0.0g cukrů, 112.0g tuků, 115.0g bílkovin

Příprava

Pečeň odblaníme, pomelieme, pridáme postrúhané zemiaky, soľ, vajcia a zahustíme strúhankou. Robíme malé posúchy, ktoré opekáme na oleji. Podávame so zemiakovou kašou.

lucia šenkýřová

11. 08. 2010, Recept navštíven: 1348x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrové posúchy

Játrové posúchy

Pečeň odblaníme, pomelieme, pridáme postrúhané zemiaky, soľ, vajcia a zahustíme strúhankou. Robíme malé pos...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrové posúchy Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jitka
Brambory se použijí vařené nebo syrové?

Jitka 11. 08. 2010, 20:05

lucia šenkýřová
Surové

lucia šenkýřová 11. 08. 2010, 20:11

Facebook komentáře