Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játrové posúchy

Játrové posúchy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1808 kalorií 0.0g cukrů 112.0g tuků 115.0g bílkovin

Příprava

Pečeň odblaníme, pomelieme, pridáme postrúhané zemiaky, soľ, vajcia a zahustíme strúhankou. Robíme malé posúchy, ktoré opekáme na oleji. Podávame so zemiakovou kašou.


lucia šenkýřová

11. 08. 2010, Recept navštíven: 1510x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept zaujímavý, chutné posúchy

05. 05. 2017, 19:48

Přidat komentář
Jitka
Brambory se použijí vařené nebo syrové?

Jitka 11. 08. 2010, 20:05

lucia šenkýřová
Surové

lucia šenkýřová 11. 08. 2010, 20:11

Facebook komentáře