Chybějící obrázek

Játrový knedlík Luky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1044 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
69.0g bílkovin


Příprava

Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená kuřecí játra /syrová/, vejce, sádlo, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Promícháme. Hmotu naplníme do folie na tlačenku /zvolte menší průměr/. Nejprve zavážeme pevně jeden konec naplníme a šňurkou zavážeme druhý konec. Válečky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut. Teplý knedlík podáváme s masem a zelím a studený můžeme podávat k večeři se zeleninovým salátem.

přidejte na:
Hloušková

09. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
taketo pečenove knedlíky mame velmi radi, dobrý recept
majka 04. 12. 2016, 21:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pečeňový knedlík velmi chutný
Svetlana 26. 02. 2018, 22:16