Játrový knedlík Luky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1044
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
69.0g
bílkovin
Příprava
Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená kuřecí játra /syrová/, vejce, sádlo, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Promícháme. Hmotu naplníme do folie na tlačenku /zvolte menší průměr/. Nejprve zavážeme pevně jeden konec naplníme a šňurkou zavážeme druhý konec. Válečky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut. Teplý knedlík podáváme s masem a zelím a studený můžeme podávat k večeři se zeleninovým salátem.
Hloušková09. 06. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.