Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játrový knedlík Luky

Játrový knedlík Luky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1044 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená kuřecí játra /syrová/, vejce, sádlo, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Promícháme. Hmotu naplníme do folie na tlačenku /zvolte menší průměr/. Nejprve zavážeme pevně jeden konec naplníme a šňurkou zavážeme druhý konec. Válečky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut. Teplý knedlík podáváme s masem a zelím a studený můžeme podávat k večeři se zeleninovým salátem.


Hloušková

09. 06. 2011, Recept navštíven: 1202x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
taketo pečenove knedlíky mame velmi radi, dobrý recept

04. 12. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře