Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrový knedlík Luky

Játrový knedlík Luky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1044 kalorií, 0.0g cukrů, 27.0g tuků, 69.0g bílkovin

Příprava

Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená kuřecí játra /syrová/, vejce, sádlo, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Promícháme. Hmotu naplníme do folie na tlačenku /zvolte menší průměr/. Nejprve zavážeme pevně jeden konec naplníme a šňurkou zavážeme druhý konec. Válečky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut. Teplý knedlík podáváme s masem a zelím a studený můžeme podávat k večeři se zeleninovým salátem.

Hloušková

09. 06. 2011, Recept navštíven: 1119x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrový knedlík s hlívou

Játrový knedlík s hlívou

K pokrájeným rohlíkům přidáme kuřecí játra, šunkový salám, na kousky nakrájenou hlívu, vejce, olej, proliso...

Játrový knedlík Luky

Játrový knedlík Luky

Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená kuřecí játra /syrová/, vejce, sádlo, prolisovaný če...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrový knedlík Luky Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
taketo pečenove knedlíky mame velmi radi, dobrý recept

04. 12. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře