Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

30 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat.
Řecký jogurt promícháme s citrónovou šťávou a tymiánem.
Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme je jogurtovou směsí a grilujeme asi 15 minut.

Tip k receptu

Podáváme s humusem, pita chlebem a čerstvým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
naozaj dobre

22. 09. 2015, 14:27

Chybí obrázek
velmi dobre

23. 09. 2015, 20:07

Chybí obrázek
výborná jahňacina

14. 10. 2015, 10:47

Chybí obrázek
super dobrý recept

03. 04. 2016, 16:22

Chybí obrázek
chuti vynikajuco

01. 05. 2016, 17:41

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.