Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
30 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat.
Řecký jogurt promícháme s citrónovou šťávou a tymiánem.
Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme je jogurtovou směsí a grilujeme asi 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s humusem, pita chlebem a čerstvým salátem.


sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 754x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naozaj dobre

22. 09. 2015, 14:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

23. 09. 2015, 20:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná jahňacina

14. 10. 2015, 10:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý recept

03. 04. 2016, 16:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti vynikajuco

01. 05. 2016, 17:41

Přidat komentář

Facebook komentáře