Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

30 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat.
Řecký jogurt promícháme s citrónovou šťávou a tymiánem.
Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme je jogurtovou směsí a grilujeme asi 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s humusem, pita chlebem a čerstvým salátem.

sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 640x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí maso s kiwi omáčkou

Jehněčí maso s kiwi omáčkou

Jehněčí maso opláchneme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a osolíme. Maso na prudko osmažíme z ...

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Mäso posolíme a upečieme do mäkka. Pokrájame na porcie. V kyslej smotane rozhabarkujeme vajcia, pridáme ces...

Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro...

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Jehněčí maso s kůrčičkou z brambor a sýra

Maso omyjeme a pokrájíme na kostky. V hlubší pánvi je opečeme ze všech stran na přepuštěném másle spolu s k...

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí maso s citrónem a tymiánem Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naozaj dobre

22. 09. 2015, 14:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

23. 09. 2015, 20:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná jahňacina

14. 10. 2015, 10:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý recept

03. 04. 2016, 16:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti vynikajuco

01. 05. 2016, 17:41

Přidat komentář

Facebook komentáře