Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí na mátě

Jehněčí na mátě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
268 kalorií 0.0g cukrů 22.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme, umyjeme a uděláme do něj nožem 2 cm zářezy. Prolisovaný česnek smícháme s hořčicí, olejem, šťávou z 1 citrónu a půlkou nasekané máty. Přes noc necháme maso marinovat.
Na druhý den zbylý citrón nakrájíme na kolečka a vložíme je do zářezů masa. Maso vložíme do pekáčku a mírně podlijeme vodou. Přikryjeme alobalem, při 160°C pečeme 30 minut. Podléváme a poléváme šťávou. Upečené maso naporcujeme a ozdobíme mátou. Podáváme s opečenými brambory a zeleninou.


uschi3

02. 12. 2010, Recept navštíven: 1555x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře