Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jesenický řízek

Jesenický řízek
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

2476 kalorií, 1.0g cukrů, 251.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky omyjeme a osušíme. Poté lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme z obou stran řízky dohněda. Vyndáme na talíř ven. Do výpeku vsypeme lžičku mouky a osmahneme ji. Poté podlijeme vývarem a povaříme. Uděláme 4 sázená vejce.
Na talíř dáme řízek, na něj položíme sázené vejce a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.

Evík

19. 09. 2012, Recept navštíven: 1075x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jesenický řízek

Jesenický řízek

Vepřové řízky omyjeme a osušíme. Poté lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jesenický řízek Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře