Jesenický řízek
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2476
kalorií
1.0g
cukrů
251.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové řízky omyjeme a osušíme. Poté lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme z obou stran řízky dohněda. Vyndáme na talíř ven. Do výpeku vsypeme lžičku mouky a osmahneme ji. Poté podlijeme vývarem a povaříme. Uděláme 4 sázená vejce.
Na talíř dáme řízek, na něj položíme sázené vejce a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
19. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.