Jesenický řízek

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2476 kalorií
1.0g cukrů
251.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Vepřové řízky omyjeme a osušíme. Poté lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme z obou stran řízky dohněda. Vyndáme na talíř ven. Do výpeku vsypeme lžičku mouky a osmahneme ji. Poté podlijeme vývarem a povaříme. Uděláme 4 sázená vejce.
Na talíř dáme řízek, na něj položíme sázené vejce a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Evík

19. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tento recept hodnotím kladne

dušanka 05. 07. 2019, 21:19

Přidat komentář