Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jesenický řízek

Jesenický řízek

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2476 kalorií 1.0g cukrů 251.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Vepřové řízky omyjeme a osušíme. Poté lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme z obou stran řízky dohněda. Vyndáme na talíř ven. Do výpeku vsypeme lžičku mouky a osmahneme ji. Poté podlijeme vývarem a povaříme. Uděláme 4 sázená vejce.
Na talíř dáme řízek, na něj položíme sázené vejce a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.


Evík

19. 09. 2012, Recept navštíven: 1188x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře