Chybějící obrázek

Jihočeská lepenice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1092 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na lžíci sádla osmahneme část nadrobno nasekané cibule. Na ní vložíme přecezené a pokrájené zelí, přidáme drcený kmín, sůl a podusíme. Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme na kaši s nálevem ze zelí. Pak vmícháme podušené zelí. Na talíři omastíme sádlem a posypeme cibulkou osmahnutou na zbytku sádla.

Tip k receptu

Rozhodně zapíjíme pivem.

přidejte na:
Evík

02. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář