Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jihočeská lepenice

Jihočeská lepenice

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1092 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na lžíci sádla osmahneme část nadrobno nasekané cibule. Na ní vložíme přecezené a pokrájené zelí, přidáme drcený kmín, sůl a podusíme. Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme na kaši s nálevem ze zelí. Pak vmícháme podušené zelí. Na talíři omastíme sádlem a posypeme cibulkou osmahnutou na zbytku sádla.

Bulb Tip k receptu

Rozhodně zapíjíme pivem.


Evík

02. 04. 2010, Recept navštíven: 2180x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře