Jihočeská lepenice
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1092
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na lžíci sádla osmahneme část nadrobno nasekané cibule. Na ní vložíme přecezené a pokrájené zelí, přidáme drcený kmín, sůl a podusíme. Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme na kaši s nálevem ze zelí. Pak vmícháme podušené zelí. Na talíři omastíme sádlem a posypeme cibulkou osmahnutou na zbytku sádla.
Tip k receptu
Rozhodně zapíjíme pivem.
Evík02. 04. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.