Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kakaová roláda se šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 50min
Nutriční hodnoty
952 kalorií 1.0g cukrů 43.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků vyšleháme sníh do tuha, za stálého šlehání postupně přidáme žloutky, cukr, kakao a vyšleháme. Nalejeme na plech vyložený pečicím papírem a dáme do předehřáté trouby péct tak na 200 stupňů, asi na 8 - 10 minutek. Hlídáme. Ještě teplou stočíme i s pečicím papírem a chvíli necháme odpočinout. Pak stáhneme papír a necháme vystydnout.
Šlehačku vyšleháme s vanilkovým cukrem do tuha. Část šlehačky natřeme na roládu a zatočíme. Zbytkem šlehačky ozdobíme roládu. Dáme do ledničky vychladit.


Přidat na Pinterest
misulinecka

16. 05. 2012, Recept navštíven: 6098x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na roládu

18. 01. 2016, 11:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda je vyborná

17. 10. 2016, 16:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektná chutná roláda

03. 01. 2017, 20:58

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda vyzerá perfektne, je vyborná

02. 02. 2017, 11:37

Přidat komentář
JanaB
Roláda vypadá velmi dobře, určitě vyzkouším.

JanaB 16. 05. 2012, 10:14

Facebook komentáře