Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kakaové keksy do lisu

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1986 kalorií, 5.0g cukrů, 5.0g tuků, 27.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všetky suroviny spolu zmiešame a spracujeme na hladké cesto. Dáme ho na 30 minút do chladničky.
Z cestom plníme lis na keksy a vytláčame ich priamo na plech (netreba ho vymastiť). Upečieme a poprášime práškovým a vanilkovým cukrom.
Keksy sú ihneď mäkké ale majú spotrebu len jeden deň - pretože sa hneď zjedia :-)
Z jednej dávky je asi 50 - 60 kusov - podľa veľkosti keksov.

oriestok

11. 12. 2009, Recept navštíven: 4105x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kakaové keksy do lisu

Kakaové keksy do lisu

Všetky suroviny spolu zmiešame a spracujeme na hladké cesto. Dáme ho na 30 minút do chladničky. Z cestom p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kakaové keksy do lisu Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to osvedčený a velmi dobrý recept

22. 11. 2016, 21:50

Přidat komentář
Roxana
Vyrábí se ještě vůbec BB pudink? Já jsem ho nikde hodně dlouho neviděla, taky jsem ho kupovávala.

Roxana 13. 12. 2009, 12:58

oriestok
V SR ho tusim vyraba Dr.Oedker a je dostupny uplne bezne.

oriestok 13. 12. 2009, 19:11

Roxana
Dík, já jsem sice v letech, ale znám ho odmala, mám ho moc ráda a na pečení jsem ho taky používala, musím pořádně koukat po obchodech.

Roxana 13. 12. 2009, 19:29

Facebook komentáře