Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr na pivě

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
348 kalorií 2.0g cukrů 2.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Plátky kapra potřeme česnekem utřeným se solí a obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou. Vložíme do pekáče kůží nahoru, zalijeme pivem, poklademe plátky másla a pečeme v předehřáté troubě 40-50 minut do měkka.


Přidat na Pinterest
Beruska64

05. 11. 2009, Recept navštíven: 1953x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tento recept patří mezi naše nejoblíbenější.
Přidané ingredience: velmi jemně koření na ryby

13. 02. 2013, 22:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutne

09. 10. 2016, 17:54

Přidat komentář

Facebook komentáře