Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr po pražsku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
2824 kalorií 0.0g cukrů 71.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou.
Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, na které dáme zbytek rozkrájeného másla a za občasného podlévání šťávou pečeme jej v troubě 15 - 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Kapra podáváme s bramborovou kaší a jako přílohu hlávkový salát.


Přidat na Pinterest
planeta

05. 03. 2014, Recept navštíven: 990x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Asi takto připravím kapra na Vánoce

06. 11. 2014, 08:47

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu kapra

20. 11. 2015, 16:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravený kapor

07. 02. 2017, 11:03

Přidat komentář

Facebook komentáře