Kapr po pražsku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

2824 kalorií
0.0g cukrů
71.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou.
Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, na které dáme zbytek rozkrájeného másla a za občasného podlévání šťávou pečeme jej v troubě 15 - 20 minut.

Tip k receptu

Kapra podáváme s bramborovou kaší a jako přílohu hlávkový salát.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 03. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Asi takto připravím kapra na Vánoce

06. 11. 2014, 08:47

Chybí obrázek
dobrý recept na prípravu kapra

20. 11. 2015, 16:13

Chybí obrázek
velmi dobre pripravený kapor

07. 02. 2017, 11:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.