Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr po pražsku

Kapr po pražsku
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

2824 kalorií, 0.0g cukrů, 71.0g tuků, 66.0g bílkovin

Příprava

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou.
Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, na které dáme zbytek rozkrájeného másla a za občasného podlévání šťávou pečeme jej v troubě 15 - 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Kapra podáváme s bramborovou kaší a jako přílohu hlávkový salát.

planeta

05. 03. 2014, Recept navštíven: 868x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr po pražsku

Kapr po pražsku

Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem pro...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr po pražsku Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Asi takto připravím kapra na Vánoce

06. 11. 2014, 08:47

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu kapra

20. 11. 2015, 16:13

Přidat komentář

Facebook komentáře