Kapr po pražsku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
2824
kalorií
0.0g
cukrů
71.0g
tuků
66.0g
bílkovin
Příprava
Dobře očištěné, omyté, osušené porce kapra osolíme a obalíme je v růžové strouhance, kterou jsme předem promísili se sladkou paprikou.
Na dno kastrólu dáme část másla, na něj vložíme jemně nakrájenou cibuli a na ni umístíme obalené porce kapra, na které dáme zbytek rozkrájeného másla a za občasného podlévání šťávou pečeme jej v troubě 15 - 20 minut.
Tip k receptu
Kapra podáváme s bramborovou kaší a jako přílohu hlávkový salát.
planeta05. 03. 2014
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.