Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Panenská pečeně v citrónu po pražsku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 30min
Nutriční hodnoty
412 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Maso osolte, posypejte pepřem, polijte šťávou z 1 citrónu, worcesterem, částí oleje a nechte ho v chladu alespoň hodinu rozležet. Pak ho rychle opečte na pánvi na zbytku oleje ze všech stran. Zapékací mísu vytřete kouskem másla, položte na dno několik koleček citrónu, na ně položte maso, posypejte ho nasekanou petrželkou, pokryjte celé zbylými kolečky citrónu a posypejte lžičkou cukru. Vložte do předehřáté trouby a zvolna při 180°C pečte cca 20 až 30 minut. Šťávu zahustěte máslem rozemnutým s hladkou moukou.


Přidat na Pinterest
700413

26. 11. 2012, Recept navštíven: 1781x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný a chutný recept

03. 05. 2016, 19:14

Přidat komentář

Facebook komentáře