Panenská pečeně v citrónu po pražsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

412 kalorií
0.0g cukrů
38.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Maso osolte, posypejte pepřem, polijte šťávou z 1 citrónu, worcesterem, částí oleje a nechte ho v chladu alespoň hodinu rozležet. Pak ho rychle opečte na pánvi na zbytku oleje ze všech stran. Zapékací mísu vytřete kouskem másla, položte na dno několik koleček citrónu, na ně položte maso, posypejte ho nasekanou petrželkou, pokryjte celé zbylými kolečky citrónu a posypejte lžičkou cukru. Vložte do předehřáté trouby a zvolna při 180°C pečte cca 20 až 30 minut. Šťávu zahustěte máslem rozemnutým s hladkou moukou.

přidejte na:
700413

26. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný a chutný recept

majka 03. 05. 2016, 19:14

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, velmi dobrá panenka

katka16031 23. 04. 2019, 16:16

Přidat komentář