Kapr se žampióny v alobalu
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
130
kalorií
4.0g
cukrů
2.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Kapra očistíme, rozřízneme na 2 velké filety a osušíme. Porce osolíme, potřeme olivovým olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet.
Zatím si nakrájíme oloupanou cibuli na kolečka a zpěníme ji během 4 minut na oleji. Přidáme na plátky nakrájené očištěné žampióny a osmažíme je.
Odleželé porce kapra položíme na alobal potřený olejem, pokryjeme osmaženými žampióny s cibulí, pokapeme citrónovou šťávou a olejem. Alobal pečlivě uzavřeme (každou porci zvlášť), dáme na teplý plech a ve vyhřáté troubě na 180°C pečeme cca 20 minut.
Tip k receptu
žampióny mohou být čerstvé nebo z plechovky
planeta27. 03. 2014
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.