Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr se žampióny v alobalu

Kapr se žampióny v alobalu
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

130 kalorií, 4.0g cukrů, 2.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, rozřízneme na 2 velké filety a osušíme. Porce osolíme, potřeme olivovým olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet.
Zatím si nakrájíme oloupanou cibuli na kolečka a zpěníme ji během 4 minut na oleji. Přidáme na plátky nakrájené očištěné žampióny a osmažíme je.
Odleželé porce kapra položíme na alobal potřený olejem, pokryjeme osmaženými žampióny s cibulí, pokapeme citrónovou šťávou a olejem. Alobal pečlivě uzavřeme (každou porci zvlášť), dáme na teplý plech a ve vyhřáté troubě na 180°C pečeme cca 20 minut.

Bulb Tip k receptu

žampióny mohou být čerstvé nebo z plechovky

planeta

27. 03. 2014, Recept navštíven: 1639x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr se žampióny v alobalu

Kapr se žampióny v alobalu

Kapra očistíme, rozřízneme na 2 velké filety a osušíme. Porce osolíme, potřeme olivovým olejem, opepříme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr se žampióny v alobalu Link-arrow
Thumb

Smetanová bramborová kaše

Brambory dobře omyjeme a pomalu vaříme v trošce vody asi 40 minut. Zchladíme, oloupeme a pomačkáme na kaši....

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mňamka

21. 08. 2014, 11:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

18. 12. 2015, 15:21

Přidat komentář

Facebook komentáře