Kapr se žampióny v alobalu

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

130 kalorií
4.0g cukrů
2.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Kapra očistíme, rozřízneme na 2 velké filety a osušíme. Porce osolíme, potřeme olivovým olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet.
Zatím si nakrájíme oloupanou cibuli na kolečka a zpěníme ji během 4 minut na oleji. Přidáme na plátky nakrájené očištěné žampióny a osmažíme je.
Odleželé porce kapra položíme na alobal potřený olejem, pokryjeme osmaženými žampióny s cibulí, pokapeme citrónovou šťávou a olejem. Alobal pečlivě uzavřeme (každou porci zvlášť), dáme na teplý plech a ve vyhřáté troubě na 180°C pečeme cca 20 minut.

Tip k receptu

žampióny mohou být čerstvé nebo z plechovky

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 03. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
mňamka

21. 08. 2014, 11:48

Chybí obrázek
vyborné

18. 12. 2015, 15:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.