Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr se žampióny v alobalu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
130 kalorií 4.0g cukrů 2.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, rozřízneme na 2 velké filety a osušíme. Porce osolíme, potřeme olivovým olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet.
Zatím si nakrájíme oloupanou cibuli na kolečka a zpěníme ji během 4 minut na oleji. Přidáme na plátky nakrájené očištěné žampióny a osmažíme je.
Odleželé porce kapra položíme na alobal potřený olejem, pokryjeme osmaženými žampióny s cibulí, pokapeme citrónovou šťávou a olejem. Alobal pečlivě uzavřeme (každou porci zvlášť), dáme na teplý plech a ve vyhřáté troubě na 180°C pečeme cca 20 minut.

Bulb Tip k receptu

žampióny mohou být čerstvé nebo z plechovky


Přidat na Pinterest
planeta

27. 03. 2014, Recept navštíven: 1848x


Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mňamka

21. 08. 2014, 11:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

18. 12. 2015, 15:21

Přidat komentář

Facebook komentáře