Kuřecí stehno se žampiony v alobalu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
40
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si dva čtverce alobalu, dost velké na to, abychom do jednoho čtverce zabalili jednu kuřecí nohu.
Žampióny, cibuli i jablko nakrájíme na plátky. Na čtverce alobalu rozdělíme cibuli, na ni žampióny, na to jablko, zakápneme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou. Kuřecí nohu osolíme a okořeníme kari kořením a položíme ji také do alobalu. Zabalíme a pečeme na 200 °C asi 45 minut.
Tip k receptu
Pro dietní porce zbavíme kuřecí nohy kůže. Celková kalorická hodnota tohoto pokrmu pak bude asi 1100 kJ.
sonizna17. 08. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.