Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kaviár z baklažánů

Kaviár z baklažánů
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

104 kalorií, 1.0g cukrů, 9.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Do měkka upečené baklažány jemně posekáme nebo nastrouháme s cibulkou, vmícháme olej, šťávu, sůl, pepř, ozdobíme rajčetem a posypeme petrželkou.

Kateřina Růžičková

04. 06. 2013, Recept navštíven: 898x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kaviár z baklažánů

Kaviár z baklažánů

Do měkka upečené baklažány jemně posekáme nebo nastrouháme s cibulkou, vmícháme olej, šťávu, sůl, pepř, ozd...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kaviár z baklažánů Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře