Kedlubnové zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

356 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut do měkka. Nakonec osolíme a dochutíme cukrem a octem. Pro zahuštění přidáme mouky a důkladně rozmícháme. Podáváme jako přílohu k masu.

přidejte na:
vmveronika

08. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybějící obrázek
Kedlubnové zelí dělám podobně, jen cukr přidávám k cibuli, nechám lehce zkaramelizovat, přidám lžičku mouky, dohromady ještě lehce osmahnu a pak teprve přidávám nastrouhané kedlubny. Dnes jsme měli kedlubnové zelí k večeři s pečeným králíkem, tak můžu přidat foto :o).

Angel 666 10. 05. 2010, 18:18