Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kedlubnové zelí

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

356 kalorií, 0.0g cukrů, 28.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut do měkka. Nakonec osolíme a dochutíme cukrem a octem. Pro zahuštění přidáme mouky a důkladně rozmícháme. Podáváme jako přílohu k masu.

vmveronika

08. 11. 2009, Recept navštíven: 4062x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhan...

Kedlubnové bramboráky

Kedlubnové bramboráky

Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Vložíme do mísy, okořeníme solí a pepřem. Přidáme majo...

Cuketovo-kedlubnové komínky

Cuketovo-kedlubnové komínky

Roštěnky opečeme 3-4 minuty z každé strany na oleji. Osolíme a opepříme. Kedlubnu a cuketu osolíme a nakr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kedlubnové zelí Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Kedlubnové zelí dělám podobně, jen cukr přidávám k cibuli, nechám lehce zkaramelizovat, přidám lžičku mouky, dohromady ještě lehce osmahnu a pak teprve přidávám nastrouhané kedlubny. Dnes jsme měli kedlubnové zelí k večeři s pečeným králíkem, tak můžu přidat foto :o).

Angel 666 10. 05. 2010, 18:18

Facebook komentáře