Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedlubnové zelí

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut do měkka. Nakonec osolíme a dochutíme cukrem a octem. Pro zahuštění přidáme mouky a důkladně rozmícháme. Podáváme jako přílohu k masu.


Přidat na Pinterest
vmveronika

08. 11. 2009, Recept navštíven: 4426x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Kedlubnové zelí dělám podobně, jen cukr přidávám k cibuli, nechám lehce zkaramelizovat, přidám lžičku mouky, dohromady ještě lehce osmahnu a pak teprve přidávám nastrouhané kedlubny. Dnes jsme měli kedlubnové zelí k večeři s pečeným králíkem, tak můžu přidat foto :o).

Angel 666 10. 05. 2010, 18:18

Facebook komentáře