Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kouskův candát na víně

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

384 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z čerstvé vykuchané ryby odstraníme šupiny (oškrábeme nožem) a omyjeme ji. Osolíme, pokmínujeme, lehce opepříme a zakápneme citrónem nebo limetkou. Do břišní dutiny vložíme svazek petrželové natě spolu se stroužkem česneku. Do pekáčku i na rybu položíme pár plátků másla. Candáta podlijeme trochou bílého vína. Dáme péct do rozehřáté trouby na 180°C. Menší kousek pečeme cca 30 minut, větší cca 40 až 50 minut. V průběhu pečení podlíváme vínem. Na závěr grilujeme kůrčičku.

Bulb Tip k receptu

Bylinky si můžeme vybrat dle chuti, například libeček nebo kopr.
Podáváme s vařenou zeleninou a opečenou bagetkou.

Vulpeja :-)

15. 11. 2010, Recept navštíven: 3965x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kouskův candát na víně

Kouskův candát na víně

Z čerstvé vykuchané ryby odstraníme šupiny (oškrábeme nožem) a omyjeme ji. Osolíme, pokmínujeme, lehce opep...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kouskův candát na víně Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělý recept. Pro čerstvé candáty si jezdíváme na sádky.

13. 02. 2013, 23:52

Přidat komentář
Kousek
No to muší bejt nááááááááááááramná delikatesa. :-P K

Kousek 16. 11. 2010, 07:17

Facebook komentáře