Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kouskův candát na víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
384 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Z čerstvé vykuchané ryby odstraníme šupiny (oškrábeme nožem) a omyjeme ji. Osolíme, pokmínujeme, lehce opepříme a zakápneme citrónem nebo limetkou. Do břišní dutiny vložíme svazek petrželové natě spolu se stroužkem česneku. Do pekáčku i na rybu položíme pár plátků másla. Candáta podlijeme trochou bílého vína. Dáme péct do rozehřáté trouby na 180°C. Menší kousek pečeme cca 30 minut, větší cca 40 až 50 minut. V průběhu pečení podlíváme vínem. Na závěr grilujeme kůrčičku.

Bulb Tip k receptu

Bylinky si můžeme vybrat dle chuti, například libeček nebo kopr.
Podáváme s vařenou zeleninou a opečenou bagetkou.


Přidat na Pinterest
Vulpeja :-)

15. 11. 2010, Recept navštíven: 4239x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělý recept. Pro čerstvé candáty si jezdíváme na sádky.

13. 02. 2013, 23:52

Přidat komentář
Kousek
No to muší bejt nááááááááááááramná delikatesa. :-P K

Kousek 16. 11. 2010, 07:17

Facebook komentáře