Krůta pečená na slanině
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
584
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Očištěnou a omytou krůtu protkneme na prsou poloviční dávkou slaniny a osolenou pečeme na zbývající slanině a másle. Cibuli drobně nasekáme a přidáme do tuku. Během pečení krůtu vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a provaříme. Podáváme s červeným zelím a a bramborovým knedlíkem. Podléváme šťávou.
Tip k receptu
Zapít pivem je nejlepší.
Evík15. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.