Chybějící obrázek

Krůtí kostky na jehlu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1dní 1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1600 kalorií
0.0g cukrů
73.0g tuků
226.0g bílkovin


Příprava

Krůtí maso nakrájíme na kostičky. Do mísy dáme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř, promícháme a přidáme krůtí maso. V této marinádě necháme maso přes noc. Druhý den maso vyjmeme, slaninu nakrájíme na polovinu a některé kostičky masa obalíme slaninou a některé necháme neobalené. Na jehlu poté napichujeme v tomto pořadí: Neobalené maso, obalené maso se slaninou, lístek šalvěje, neobalené maso, obalené a lístek šalvěje, a tak dále. Poté dáme do pekáčku, který jsme potřeli olejem a pečeme cca 40 minut, při teplotě 200°C.

přidejte na:
Beruska64

01. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý recept

palino 01. 10. 2016, 17:19

Přidat komentář