Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Krůtí kostky na jehlu

Krůtí kostky na jehlu

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1dní 1h 20min
Nutriční hodnoty
1600 kalorií 0.0g cukrů 73.0g tuků 226.0g bílkovin

Příprava

Krůtí maso nakrájíme na kostičky. Do mísy dáme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř, promícháme a přidáme krůtí maso. V této marinádě necháme maso přes noc. Druhý den maso vyjmeme, slaninu nakrájíme na polovinu a některé kostičky masa obalíme slaninou a některé necháme neobalené. Na jehlu poté napichujeme v tomto pořadí: Neobalené maso, obalené maso se slaninou, lístek šalvěje, neobalené maso, obalené a lístek šalvěje, a tak dále. Poté dáme do pekáčku, který jsme potřeli olejem a pečeme cca 40 minut, při teplotě 200°C.


Beruska64

01. 02. 2010, Recept navštíven: 1726x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

01. 10. 2016, 17:19

Přidat komentář

Facebook komentáře