Krůtí kostky na jehlu
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1dní 1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1600
kalorií
0.0g
cukrů
73.0g
tuků
226.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí maso nakrájíme na kostičky. Do mísy dáme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř, promícháme a přidáme krůtí maso. V této marinádě necháme maso přes noc. Druhý den maso vyjmeme, slaninu nakrájíme na polovinu a některé kostičky masa obalíme slaninou a některé necháme neobalené. Na jehlu poté napichujeme v tomto pořadí: Neobalené maso, obalené maso se slaninou, lístek šalvěje, neobalené maso, obalené a lístek šalvěje, a tak dále. Poté dáme do pekáčku, který jsme potřeli olejem a pečeme cca 40 minut, při teplotě 200°C.
Beruska6401. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.