Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Krůtí kostky na jehlu

Krůtí kostky na jehlu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1dní 1h 20min , porce

1600 kalorií, 0.0g cukrů, 73.0g tuků, 226.0g bílkovin

Příprava

Krůtí maso nakrájíme na kostičky. Do mísy dáme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř, promícháme a přidáme krůtí maso. V této marinádě necháme maso přes noc. Druhý den maso vyjmeme, slaninu nakrájíme na polovinu a některé kostičky masa obalíme slaninou a některé necháme neobalené. Na jehlu poté napichujeme v tomto pořadí: Neobalené maso, obalené maso se slaninou, lístek šalvěje, neobalené maso, obalené a lístek šalvěje, a tak dále. Poté dáme do pekáčku, který jsme potřeli olejem a pečeme cca 40 minut, při teplotě 200°C.

Beruska64

01. 02. 2010, Recept navštíven: 1624x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krůtí kostky na jehlu

Krůtí kostky na jehlu

Krůtí maso nakrájíme na kostičky. Do mísy dáme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pep...

Zobrazit všechny podobné recepty k Krůtí kostky na jehlu Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

01. 10. 2016, 17:19

Přidat komentář

Facebook komentáře