Krůtí stehno - pečené

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

489 kalorií
12.0g cukrů
41.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Pekáček vymažeme máslem a nasypeme do něj cibuli nakrájenou na nudličky. Vložíme maso nasolené ze všech stran kůží nahoru. Potřeme částí rozpuštěného másla, podlijeme vodou a přikryté pečeme do měkka (asi hodinu) při 170°C. Poté potřeme zbylým máslem promíchaným s kořením a odkryté dopečeme při 200°C do červena.

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Tip k receptu

Podávat můžeme se zelím a bramborovým knedlíkem nebo jen s kaší.

přidejte na:
JanaB

29. 01. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krůtí maso je zdravé, přidávám i kousek mrkve a celeru (vyzkoušejte)
Přidané ingredience: mrkev,celer
planeta 05. 02. 2014, 14:35
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
krůtí stehna peču současně s vepřovýmbůčkem
heladon 22. 11. 2014, 10:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajúci recept
majka 03. 12. 2015, 17:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
mrkev a zeler v tom je velmi dobre
hanka 22. 02. 2016, 21:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšaný recept, velmi chutné
palino 04. 11. 2019, 22:07