Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
68 kalorií 10.0g cukrů 1.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Omytá křidýlka lehounce osolíme, posypeme kmínem, pokapeme olejem a upečeme v rozehřáté troubě na 200°C dokřupava.
V míse smícháme kečup, špetku soli, chilli koření a šťávu z citrónu.
Horká upečená křidýlka vhodíme do mísy s připravenou směsí a protřepeme, aby se vše pěkně obalilo.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo jen samotné, jako pohoštění k vínu.

Bulb Tip k receptu

I když kečup používám při vaření opravdu jen výjmečně, v tomto receptu je nenahraditelný.
Někdy přidávám do kečupové směsi utřený stroužek česneku.


Přidat na Pinterest
Angel 666

11. 11. 2010, Recept navštíven: 2777x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krídelka su vekmi chutne

01. 09. 2016, 18:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborné krídelka,marináda je super

21. 04. 2017, 09:41

Přidat komentář

Facebook komentáře