Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí mandlová paštika

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1008 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 114.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí játra dobře omyjeme a očistíme. Překrojíme vždy na 4 kousky. Protkneme nasekaným hřebíčkem a mandlovými lupínky. V kastrolu rozpustíme sádlo a do něj přidáme neosolená játra, která krátce opečeme. Sundáme z plotny, osolíme a necháme vše ztuhnout. Podáváme s chlebem a můžeme posypat nasekanou cibulkou.


Přidat na Pinterest
pavlinf

11. 07. 2013, Recept navštíven: 1654x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidala bych mletý barevný pepř. Jinak to vypadá dobře:-)
Přidané ingredience: pepř

11. 07. 2013, 13:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super paštika

29. 01. 2016, 11:25

Přidat komentář

Facebook komentáře