
Kuřecí maso na pivu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
768
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
110.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, dáme orestovat na rozpálený olivový olej. Když je cibulka orestovaná dozlatova, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran. Poté podlijeme pivem, přidáme bobkový list, tymián a nastrouhaný tvrdý chléb a necháme dusit, dokud není kuřecí maso měkké. Podáváme s brambory.
Beruska6402. 01. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Ajaja 28. 12. 2012, 14:31
Přidané ingredience: špetka chilli
maruskaji 14. 03. 2013, 22:49

katka16031 14. 02. 2019, 11:40
© 2021, Railsformers, s.r.o.