Chybějící obrázek

Kuřecí maso na pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

768 kalorií
0.0g cukrů
32.0g tuků
110.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, dáme orestovat na rozpálený olivový olej. Když je cibulka orestovaná dozlatova, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran. Poté podlijeme pivem, přidáme bobkový list, tymián a nastrouhaný tvrdý chléb a necháme dusit, dokud není kuřecí maso měkké. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Beruska64

02. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Více mi varianta podlévání pivem chutná u vepřového či hovězího masa
Ajaja 28. 12. 2012, 15:31
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Děláváme hlavně na chalupě. Dělávám jak variantu s pivem tak pro obměnu i s vínem.
Přidané ingredience: špetka chilli
maruskaji 14. 03. 2013, 23:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá príprava s pivom
katka16031 14. 02. 2019, 12:40