Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí maso na pivu

Kuřecí maso na pivu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
768 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, dáme orestovat na rozpálený olivový olej. Když je cibulka orestovaná dozlatova, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran. Poté podlijeme pivem, přidáme bobkový list, tymián a nastrouhaný tvrdý chléb a necháme dusit, dokud není kuřecí maso měkké. Podáváme s brambory.


Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 3514x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Více mi varianta podlévání pivem chutná u vepřového či hovězího masa

28. 12. 2012, 14:31

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláváme hlavně na chalupě. Dělávám jak variantu s pivem tak pro obměnu i s vínem.
Přidané ingredience: špetka chilli

14. 03. 2013, 22:49

Přidat komentář

Facebook komentáře