Kuřecí masová zavářka do polévky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
676
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Omyté kuřecí prso rozmixujeme nebo pomeleme se stroužkem oloupaného česneku. Rozmixované kuřecí maso dáme do misky, přidáme rozklepnuté vejce, sůl, mletý pepř a sušenou petrželku. Vše dobře promícháme, přidáme polohrubou mouku a po vymíchání zavářku zahustíme strouhankou. Vzniklou směs nacháme 5 minut odstát a poté protlačíme přes síto s velkými otvory do kuřecího vývaru. Vaříme asi 7 minut.
Tip k receptu
Kuřecí masová zavářka se může lžičkou namočenou v horkém vývaru tvarovat i jako kuřecí noky.
JanaB24. 01. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.