Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí masová zavářka do polévky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
676 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Omyté kuřecí prso rozmixujeme nebo pomeleme se stroužkem oloupaného česneku. Rozmixované kuřecí maso dáme do misky, přidáme rozklepnuté vejce, sůl, mletý pepř a sušenou petrželku. Vše dobře promícháme, přidáme polohrubou mouku a po vymíchání zavářku zahustíme strouhankou. Vzniklou směs nacháme 5 minut odstát a poté protlačíme přes síto s velkými otvory do kuřecího vývaru. Vaříme asi 7 minut.

Bulb Tip k receptu

Kuřecí masová zavářka se může lžičkou namočenou v horkém vývaru tvarovat i jako kuřecí noky.


Přidat na Pinterest
JanaB

24. 01. 2012, Recept navštíven: 2350x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt, chutne

21. 10. 2016, 09:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

03. 01. 2017, 20:29

Přidat komentář

Facebook komentáře