Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Květáková omáčka

Květáková omáčka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Květák důkladně omyjeme a rozebereme na růžičky a povaříme je v rybím vývaru se šťávou a kůrou ze dvou citronů. Když je květák měkký, rozšleháme ho ponorným mixerem ve vývaru. Přilijeme smetanu a dochutíme solí, pepřem a případně další citronovou šťávou.

Omáčka je vhodná k rybám.

Evík

31. 01. 2013, Recept navštíven: 1256x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Květáková omáčka

Květáková omáčka

Květák důkladně omyjeme a rozebereme na růžičky a povaříme je v rybím vývaru se šťávou a kůrou ze dvou citr...

Květáková omeleta

Květáková omeleta

Řádně očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a uvařený necháme na sítku odk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Květáková omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře