Květáková omáčka

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Květák důkladně omyjeme a rozebereme na růžičky a povaříme je v rybím vývaru se šťávou a kůrou ze dvou citronů. Když je květák měkký, rozšleháme ho ponorným mixerem ve vývaru. Přilijeme smetanu a dochutíme solí, pepřem a případně další citronovou šťávou.

Omáčka je vhodná k rybám.

přidejte na:
Chybí obrázek

31. 01. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.