Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Květáková omeleta

Květáková omeleta
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 55min , porce

410 kalorií, 74.0g cukrů, 29.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Řádně očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a uvařený necháme na sítku odkapat.
Na pekáčku rozpustíme máslo, osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme povařený květák.
V trošce mléka rozmícháme vejce,sůl a mouku, přidáme sekanou kadeřavou petrželku a vlijeme na květák. Dáme do trouby upéci.
Podáváme se zeleninovým salátem.

planeta

06. 03. 2014, Recept navštíven: 1323x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Květáková omáčka

Květáková omáčka

Květák důkladně omyjeme a rozebereme na růžičky a povaříme je v rybím vývaru se šťávou a kůrou ze dvou citr...

Květáková omeleta

Květáková omeleta

Řádně očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a uvařený necháme na sítku odk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Květáková omeleta Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

15. 05. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře