Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květáková omeleta

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 55min
Nutriční hodnoty
410 kalorií 74.0g cukrů 29.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Řádně očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a uvařený necháme na sítku odkapat.
Na pekáčku rozpustíme máslo, osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme povařený květák.
V trošce mléka rozmícháme vejce,sůl a mouku, přidáme sekanou kadeřavou petrželku a vlijeme na květák. Dáme do trouby upéci.
Podáváme se zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
planeta

06. 03. 2014, Recept navštíven: 1678x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

15. 05. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře