Květáková omeleta

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
15min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

410 kalorií
74.0g cukrů
29.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Řádně očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a uvařený necháme na sítku odkapat.
Na pekáčku rozpustíme máslo, osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme povařený květák.
V trošce mléka rozmícháme vejce,sůl a mouku, přidáme sekanou kadeřavou petrželku a vlijeme na květák. Dáme do trouby upéci.
Podáváme se zeleninovým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 03. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre

15. 05. 2016, 19:23

Chybí obrázek
zdrava chutná zeleninova omeleta

10. 05. 2019, 12:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.