Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květáková pomazánka - i na chlebíčky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
472 kalorií 1.0g cukrů 27.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Květák omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme do měkka (nejlépe na páře). Necháme vychladit a rozsekáme v elektrickém sekáčku (nebo rozmačkáme šťouchadlem na brambory). Osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou cibuli a šunku, najemno nastrouhané vejce, hořčici a pokrájenou pažitku. Dochutíme bylinkovým kořením a lahůdkovým droždím. Nakonec spojíme majonézou a tatarskou omáčkou. Necháme vychladit.

Bulb Tip k receptu

Lahůdkové droždí se nepoužívá ke kynutí, ale jako dochucovadlo. Dodá pokrmům lahodnou chuť a obsahuje mnoho důležitých vitamínů a minerálů.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

19. 08. 2015, Recept navštíven: 2206x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý nápad

23. 08. 2015, 19:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

30. 09. 2015, 19:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pomazanka

23. 10. 2015, 10:41

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná pomazanka

28. 10. 2015, 11:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka chutná

10. 10. 2016, 10:06

Přidat komentář

Facebook komentáře