Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Langoše

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1380 kalorií, 24.0g cukrů, 31.0g tuků, 59.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do prosáté mouky uděláme důlek, rozdrobíme do něho droždí, přidáme kostku cukru, zalijeme asi 1 dl mléka a necháme vzejít kvásek. Pak znovu zalijeme mlékem, osolíme a těsto hněteme tak dlouho, až začne dělat bubliny a jde od vařečky. Povrch porášíme moukou a necháme vykynout. Pak namočíme lžíci do hladké mouky a vykrajujeme z těsta kousky, poklademe na pomoučený vál, uděláme malé bochánky, které necháme chvíli kynout. Pak je rukama vytaháme nebo válečkem rozválíme do placek a vložíme do rozpáleného oleje. Opečeme po obou stranách. Namažeme kečupem posypeme sýrem a můžeme podávat.

KATZVEL

27. 05. 2010, Recept navštíven: 2480x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Langoše (velmi jednoduše)

Langoše (velmi jednoduše)

V hrnku rozmícháme kvasnice s vodou (nebo mlékem) a cukrem. Do mouky přidáme vejce a sůl. Vypracujeme řidší...

Bramborové langoše

Bramborové langoše

Uvařené, vychladlé brambory nastrouháme, přidáme mouku, sůl a vzešlý kvásek ze zbylých surovin. Umícháme hl...

Smetanové langoše

Smetanové langoše

Do 2 dcl vlažného mléka přidáme lžičku cukru a rozmrvíme droždí, necháme nakynout. Mouku prosejeme, smíchám...

Langoše

Langoše

Do prosáté mouky uděláme důlek, rozdrobíme do něho droždí, přidáme kostku cukru, zalijeme asi 1 dl mléka a ...

Langoše kynuté  v pekárně

Langoše kynuté v pekárně

Do nádoby v domácí pekárně nalijeme nejprve mléko, pak přidáme sůl, cukr, mouku a nakonec droždí. Pekárnu n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Langoše Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře