Makrela na grilu
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1216
kalorií
0.0g
cukrů
138.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Ryby omyjeme, osušíme, řádně nasolíme, pokapeme šťávou z citrónů a dáme na chvíli odležet. Makrely si můžeme nasolit i den předem a nechat přes noc pěkně proležet. Připravíme si lák na potírání: v oleji rozmícháme mletý pepř, sůl, papriku a kmín. Makrely grilujeme na grilu z obou stran a potíráme je marinádou. Ideální jsou napíchnuté na grilovací jehle pro lehčí manipulaci při přípravě a grilování.
Zuzana Mellenová11. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 13. 10. 2012, 19:50
Přidané ingredience: Špetka chilli a kořenící směs na ryby
maruskaji 01. 03. 2013, 17:45
© 2024, Railsformers s.r.o.