Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Makrela na grilu

Makrela na grilu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1216 kalorií 0.0g cukrů 138.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ryby omyjeme, osušíme, řádně nasolíme, pokapeme šťávou z citrónů a dáme na chvíli odležet. Makrely si můžeme nasolit i den předem a nechat přes noc pěkně proležet. Připravíme si lák na potírání: v oleji rozmícháme mletý pepř, sůl, papriku a kmín. Makrely grilujeme na grilu z obou stran a potíráme je marinádou. Ideální jsou napíchnuté na grilovací jehle pro lehčí manipulaci při přípravě a grilování.


Zuzana Mellenová

11. 06. 2009, Recept navštíven: 16841x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
V létě když grilujeme děláme makrelu rádi, je skvělá, ale musíme ji mít dobře nakořeněnou.Používáme hlavně koření na ryby.

13. 10. 2012, 17:50

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláváme. Jen přidávám špetku chilli a kořenící směsi na ryby. Skvělá lehká večeře.
Přidané ingredience: Špetka chilli a kořenící směs na ryby

01. 03. 2013, 16:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pripravená makrela

28. 01. 2017, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře