Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Malinové profiterolky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1275 kalorií 13.0g cukrů 64.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Troubu předehřejte na 200°C. V kastrolu svařte 250 ml vody s máslem a solí. Přisypte mouku a vařečkou míchejte na středním plameni těsto tak dlouho, až se přestane chytat dna. Nakonec vmíchejte prášek. Nechte vystydnout a vešlehejte vejce jedno po druhém. Těsto naplňte do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení vytlačujte bochánky (můžete je také tvarovat pomocí dvou lžic). Vložte do trouby a pečte asi 20 minut, troubu přitom neotevírejte! Rostlinnou smetanu ušlehejte dotuha, 80 g malin rozmačkejte nebo rozmixujte a promíchejte se smetanou spolu s dření vanilky a cukrem. Upečené bochánky nechte vychladnout a poté je rozkrojte. Naplňte je krémem a ovocem.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

04. 10. 2012, Recept navštíven: 3229x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi lahke a dobre

12. 02. 2016, 11:20

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

31. 05. 2016, 13:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý, chutný

24. 02. 2017, 11:22

Přidat komentář

Facebook komentáře