Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mandličková růžičková kapusta

Mandličková růžičková kapusta
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 25min , porce

366 kalorií, 0.0g cukrů, 28.0g tuků, 16.0g bílkovin

Příprava

Růžičkovou kapustu uvaříme a scedíme. Mandlové lupínky nasucho orestujeme. Růžičkovou kapustu polijeme rozpuštěným máslem, které jsme ochutili skořicí, posypeme mandlovými lupínky.

Ajaja

23. 12. 2010, Recept navštíven: 1100x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mandličková růžičková kapusta

Mandličková růžičková kapusta

Růžičkovou kapustu uvaříme a scedíme. Mandlové lupínky nasucho orestujeme. Růžičkovou kapustu polijeme rozp...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mandličková růžičková kapusta Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře