Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Marinovaný steak

Marinovaný steak
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 2h 30min , porce

180 kalorií, 0.0g cukrů, 16.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu: červené víno smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí a cukrem. Vložíme maso a necháme marinovat (min. 2 hodiny).
Barevnou papriku nakrájíme na tenké proužky. Spolu s mladými zelenými fazolkami ji prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme, na stejném tuku opečeme zprudka z obou stran maso. Přidáme zbytek marinády a lehce povaříme, dokud nezačne omáčka maso obalovat. Vložíme zpět zeleninu a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Steak doporučujeme připravovat se suchým červeným vínem, které dodá marinovanému masu svou skvělou chuť.

Zuzana Mellenová

19. 05. 2009, Recept navštíven: 4031x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marinovaný steak

Marinovaný steak

Připravíme si marinádu: červené víno smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí a cukrem. Vložíme maso a necháme ...

Marinovaný pangasius s fazolkami

Marinovaný pangasius s fazolkami

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Smícháme olej, rozetřený ...

Šašlík z telecího masa marinovaný v pivu

Šašlík z telecího masa marinovaný v pivu

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Vložíme je do hrnce, přidáme sůl, masové koření, pepř...

Marinovaný králik

Marinovaný králik

Králika stiahnutého z kože poriadne umyjeme a rozporciujeme. Pripravíme si marinádu. Olej vymiešame s vodou...

Marinovaný grilovaný ananas se smetanovou zálivkou

Marinovaný grilovaný ananas se smetanovou zálivkou

Ananas oloupeme, nakrájíme na plátky, silné 1 cm a kulatým vykrajovátkem vykrojíme tuhé středy. V širší mi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Marinovaný steak Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...

Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...

Thumb

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku můžeme připravovat dvojím způsobem: Plátky chleba po obou stranách pokapeme roz...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
asi to bude dobre

08. 11. 2015, 16:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
steak je velmi chutný

12. 10. 2016, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře