Marinovaný steak
Obtížnost
Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
180
kalorií
0.0g
cukrů
16.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si marinádu: červené víno smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí a cukrem. Vložíme maso a necháme marinovat (min. 2 hodiny).
Barevnou papriku nakrájíme na tenké proužky. Spolu s mladými zelenými fazolkami ji prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme, na stejném tuku opečeme zprudka z obou stran maso. Přidáme zbytek marinády a lehce povaříme, dokud nezačne omáčka maso obalovat. Vložíme zpět zeleninu a můžeme podávat.
Tip k receptu
Steak doporučujeme připravovat se suchým červeným vínem, které dodá marinovanému masu svou skvělou chuť.
Zuzana Mellenová19. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.