Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Marinovaný steak

Marinovaný steak

Obtížnost Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 2h 30min
Nutriční hodnoty
180 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu: červené víno smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí a cukrem. Vložíme maso a necháme marinovat (min. 2 hodiny).
Barevnou papriku nakrájíme na tenké proužky. Spolu s mladými zelenými fazolkami ji prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme, na stejném tuku opečeme zprudka z obou stran maso. Přidáme zbytek marinády a lehce povaříme, dokud nezačne omáčka maso obalovat. Vložíme zpět zeleninu a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Steak doporučujeme připravovat se suchým červeným vínem, které dodá marinovanému masu svou skvělou chuť.


Zuzana Mellenová

19. 05. 2009, Recept navštíven: 4118x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
asi to bude dobre

08. 11. 2015, 16:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
steak je velmi chutný

12. 10. 2016, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře