Chybějící obrázek

Marinovaný steak

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

180 kalorií
0.0g cukrů
16.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si marinádu: červené víno smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí a cukrem. Vložíme maso a necháme marinovat (min. 2 hodiny).
Barevnou papriku nakrájíme na tenké proužky. Spolu s mladými zelenými fazolkami ji prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme, na stejném tuku opečeme zprudka z obou stran maso. Přidáme zbytek marinády a lehce povaříme, dokud nezačne omáčka maso obalovat. Vložíme zpět zeleninu a můžeme podávat.

Tip k receptu

Steak doporučujeme připravovat se suchým červeným vínem, které dodá marinovanému masu svou skvělou chuť.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

19. 05. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
asi to bude dobre
katka16031 08. 11. 2015, 17:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
steak je velmi chutný
hanka 12. 10. 2016, 21:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
steak je dobre urobený
dušanka 27. 05. 2019, 20:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre urobený steak
palino 06. 07. 2019, 21:26