Maso na cibuli a pórku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
572
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso naklepeme, nasolíme a opepříme. Na dno pekáčku nasypeme směs pórku a cibule, na to položíme připravené plátky masa. Zakapeme ostrým kečupem a opět zasypeme pórkem s cibulí. Nahoru dáme opět kečup, ostrý i sladký, a přidáváme taky boloňskou omáčku. Do rohů pekáče nalijeme trošku smetany (stačí i mléko). Pečeme ve vyhřáté troubě.
Tip k receptu
Pokud jsou to kotlety nebo kýta, což je maso poněkud suché, položíme na ně plátky tučnější anglické slaniny.
labe21. 08. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: chili papričky
Ajaja 18. 11. 2012, 17:25
© 2025, Railsformers s.r.o.