Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Maso na cibuli a pórku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
572 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso naklepeme, nasolíme a opepříme. Na dno pekáčku nasypeme směs pórku a cibule, na to položíme připravené plátky masa. Zakapeme ostrým kečupem a opět zasypeme pórkem s cibulí. Nahoru dáme opět kečup, ostrý i sladký, a přidáváme taky boloňskou omáčku. Do rohů pekáče nalijeme trošku smetany (stačí i mléko). Pečeme ve vyhřáté troubě.

Bulb Tip k receptu

Pokud jsou to kotlety nebo kýta, což je maso poněkud suché, položíme na ně plátky tučnější anglické slaniny.


Přidat na Pinterest
labe

21. 08. 2009, Recept navštíven: 4232x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Místo ostrého kečupu jsem dala chili papričku. Ani jemný kečup jsem nepřidávala, boloňská omáčka zcela postačuje.
Přidané ingredience: chili papričky

18. 11. 2012, 16:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý a chutný recept

23. 01. 2017, 11:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravené maso

27. 02. 2017, 19:53

Přidat komentář
Ajaja
Asi bych místo ostrého kečupu (aby se netloukla chuť s boloňskou omáčkou) dala chili omáčku...

Ajaja 04. 01. 2010, 22:38

Facebook komentáře