Maso na cibuli a pórku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
572
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso naklepeme, nasolíme a opepříme. Na dno pekáčku nasypeme směs pórku a cibule, na to položíme připravené plátky masa. Zakapeme ostrým kečupem a opět zasypeme pórkem s cibulí. Nahoru dáme opět kečup, ostrý i sladký, a přidáváme taky boloňskou omáčku. Do rohů pekáče nalijeme trošku smetany (stačí i mléko). Pečeme ve vyhřáté troubě.
Tip k receptu
Pokud jsou to kotlety nebo kýta, což je maso poněkud suché, položíme na ně plátky tučnější anglické slaniny.
labe21. 08. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: chili papričky
Ajaja 18. 11. 2012, 17:25
© 2024, Railsformers s.r.o.