Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Maso na cibuli a pórku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

572 kalorií, 0.0g cukrů, 15.0g tuků, 105.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vepřové maso naklepeme, nasolíme a opepříme. Na dno pekáčku nasypeme směs pórku a cibule, na to položíme připravené plátky masa. Zakapeme ostrým kečupem a opět zasypeme pórkem s cibulí. Nahoru dáme opět kečup, ostrý i sladký, a přidáváme taky boloňskou omáčku. Do rohů pekáče nalijeme trošku smetany (stačí i mléko). Pečeme ve vyhřáté troubě.

Bulb Tip k receptu

Pokud jsou to kotlety nebo kýta, což je maso poněkud suché, položíme na ně plátky tučnější anglické slaniny.

labe

21. 08. 2009, Recept navštíven: 4057x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Maso na cibuli a pórku

Maso na cibuli a pórku

Vepřové maso naklepeme, nasolíme a opepříme. Na dno pekáčku nasypeme směs pórku a cibule, na to položíme př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Maso na cibuli a pórku Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Místo ostrého kečupu jsem dala chili papričku. Ani jemný kečup jsem nepřidávala, boloňská omáčka zcela postačuje.
Přidané ingredience: chili papričky

18. 11. 2012, 16:25

Přidat komentář
Ajaja
Asi bych místo ostrého kečupu (aby se netloukla chuť s boloňskou omáčkou) dala chili omáčku...

Ajaja 04. 01. 2010, 22:38

Facebook komentáře