Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mátový koláč

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1888 kalorií, 3.0g cukrů, 100.0g tuků, 37.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bílky ušleháme s cukrem a špetkou soli do husté pěny. Postupně (na nejnižším stupni rychlosti) přimícháváme žloutky a mouku. Přidáme olej, peprmintový likér a vše důkladně promícháme. Směs vlijeme do vymazané a moukou vysypané koláčové formy a pečeme 30-40 minut v předehřáté troubě na 180 °C.

Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 5892x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mátový koláč

Mátový koláč

Bílky ušleháme s cukrem a špetkou soli do husté pěny. Postupně (na nejnižším stupni rychlosti) přimícháváme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mátový koláč Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo aj farebne je to vyborné

06. 12. 2016, 21:07

Přidat komentář
Thumb
:-D Tak tohle by mi doma nikdo nejedl!!! :-D

Petra 04. 08. 2009, 17:29

Angel 666
Barva je sice trochu "jedovatá", ale chuťově to vypadá zajímavě, určitě někdy vyzkouším.

Angel 666 03. 09. 2009, 18:51

labe
Ta barva se mně vůbec nelíbí. Koláč vypadá,jako by byl už po záruce,i když dobrý může být.

labe 05. 09. 2009, 20:30

helcafilda
Tak to je správný "evergreen"!!!

helcafilda 29. 10. 2009, 02:31

veerac
Koláčová forma, ale jaký průměr?

veerac 14. 01. 2010, 19:47

Thumb
Já bych vypil zelenou a pak si upekl bábovku :-D

Houba 16. 02. 2012, 11:08

veerac
To já místo zelené bych si dala raději Baileys a možná i ta bábovka by s tímto likérem byla určitě vzhledově lepší (možná i chuťově).

veerac 18. 02. 2012, 00:09

Thumb
jako vyšlo to pěkně, akorát to nemám takové zelené, ale chuť v poho :-)

Hančí 27. 05. 2012, 23:10

veerac
Když to vyšlo, tak jaký průměr formy? A nebylo to moc sladké?

veerac 07. 06. 2012, 00:37

Thumb
prumner formy to je jedno ale misto hladke mouky dejte polohrubou je to jepsi

vojtěch 22. 10. 2012, 17:51

Facebook komentáře